Op de meeting van de 20 grootste geïndustrialiseerde landen gaat ongetwijfeld worden gepraat over de oorlog die momenteel op de valutamarkten woedt, waarbij verschillende landen streven naar competitieve devaluaties van hun munt.

Toloui is van mening dat China met de maatregelen verschillende objectieven wil bereiken. Op de eerste plaats streeft het land naar een zo stabiel mogelijke economische groei.

Daarnaast is het uiteraard de bedoeling om te voorkomen dat er zich nieuwe zeepbellen vormen, onder andere in de vastgoedsector.

Toloui is echter van mening dat China ook aan G-20 in het algemeen en aan de VS in het bijzonder haar goede wil heeft willen tonen.

Op de meeting van de 20 grootste geïndustrialiseerde landen gaat ongetwijfeld worden gepraat over de oorlog die momenteel op de valutamarkten woedt, waarbij verschillende landen streven naar competitieve devaluaties van hun munt. Toloui is van mening dat China met de maatregelen verschillende objectieven wil bereiken. Op de eerste plaats streeft het land naar een zo stabiel mogelijke economische groei. Daarnaast is het uiteraard de bedoeling om te voorkomen dat er zich nieuwe zeepbellen vormen, onder andere in de vastgoedsector. Toloui is echter van mening dat China ook aan G-20 in het algemeen en aan de VS in het bijzonder haar goede wil heeft willen tonen.