Kee is echter van mening dat er meer aan de hand is, hij spreekt zelfs van het topje van de ijsberg. Hij gelooft dat we aan de vooravond van een serie correcties staan die wel een tijdje kunnen duren.

De Amerikaanse beurzen waren over de afgelopen zes weken met ongeveer 12% gestegen, zodat er sprake was van een overkochte situatie. China kan mogelijk een grotere correctie op gang hebben gebracht.

Komt die er niet, dan zou een andere factor een correctie op gang kunnen brengen. Wat die zal zijn, is volgens Kee moeilijk te voorspellen. Hij verwacht in ieder geval dat de beurskoersen in de komende maanden erg volatiel gaan blijven.

Kee is echter van mening dat er meer aan de hand is, hij spreekt zelfs van het topje van de ijsberg. Hij gelooft dat we aan de vooravond van een serie correcties staan die wel een tijdje kunnen duren. De Amerikaanse beurzen waren over de afgelopen zes weken met ongeveer 12% gestegen, zodat er sprake was van een overkochte situatie. China kan mogelijk een grotere correctie op gang hebben gebracht. Komt die er niet, dan zou een andere factor een correctie op gang kunnen brengen. Wat die zal zijn, is volgens Kee moeilijk te voorspellen. Hij verwacht in ieder geval dat de beurskoersen in de komende maanden erg volatiel gaan blijven.