Russ Koesterich, Chief Investment Strategist bij BlackRock en iShares Chief Global Investment Strategist, maakt zich in ieder geval zorgen over de situatie in China. Wanneer de vastgoedmarkt te bruusk wordt aangepakt, kan de economische groei onverwacht scherp doen vertragen.

Daardoor dreigt tevens de wereldeconomie in gevaar te komen. China is tot nader order nog altijd de tweede wereldeconomie en wanneer daar iets gebeurt, zal dit niet zonder gevolgen blijven voor de rest van de wereld. De komende maanden kunnen erg belangrijk worden voor de Chinese economie.

Russ Koesterich, Chief Investment Strategist bij BlackRock en iShares Chief Global Investment Strategist, maakt zich in ieder geval zorgen over de situatie in China. Wanneer de vastgoedmarkt te bruusk wordt aangepakt, kan de economische groei onverwacht scherp doen vertragen. Daardoor dreigt tevens de wereldeconomie in gevaar te komen. China is tot nader order nog altijd de tweede wereldeconomie en wanneer daar iets gebeurt, zal dit niet zonder gevolgen blijven voor de rest van de wereld. De komende maanden kunnen erg belangrijk worden voor de Chinese economie.