De trust die CEG#1 had uitgegeven, was echter in moeilijkheden beland en kon niet langer aan de verplichtingen voldoen. Na veel vijven en zessen kwam de Chinese overheid tussenbeide om een bankroet van CEG#1 te vermijden. De Chinese problemen zijn daarmee niet opgelost, wel integendeel.

JP Morgan Chase is van mening dat de problemen zo naar de toekomst worden verschoven, waarna ze met verhevigde kracht kunnen terugkeren. De economen van de Amerikaanse bank zijn er van overtuigd dat er hoe dan ook dit jaar een bankroet zal gebeuren in de sector van het schaduwbankieren, dit vanwege de tragere economische groei.

De trust die CEG#1 had uitgegeven, was echter in moeilijkheden beland en kon niet langer aan de verplichtingen voldoen. Na veel vijven en zessen kwam de Chinese overheid tussenbeide om een bankroet van CEG#1 te vermijden. De Chinese problemen zijn daarmee niet opgelost, wel integendeel. JP Morgan Chase is van mening dat de problemen zo naar de toekomst worden verschoven, waarna ze met verhevigde kracht kunnen terugkeren. De economen van de Amerikaanse bank zijn er van overtuigd dat er hoe dan ook dit jaar een bankroet zal gebeuren in de sector van het schaduwbankieren, dit vanwege de tragere economische groei.