Anderzijds lijken de vastgoedprijzen te stabiliseren na de recente renteverlagingen. De Aziatische beurzen noteren verdeeld, met zowel winnaars als verliezers, zonder dat er sprake is van grote bewegingen. Opnieuw kwamen enkele bedrijven met een winstwaarschuwing.

Bodemvorming bij vastgoed

In de iShares FTSE/EPRA European Property Fund is volgens het trendoverzicht sprake van een bodemproces. Een maand geleden werd een hogere bodem gevormd boven die van vorig jaar.

Sindsdien zijn het 20-daags gemiddelde en 120-daags gemiddelde beiden stijgend en noteert de beurskoers boven deze gemiddelden, waardoor er volgens Theodoor Gilissen Bankiers sprake is van een technische verbetering.

De relatieve sterke performance van de vastgoedaandelen brengt het vizier naar het aandeel Unibail-Rodamco. De beurskoers bevindt zich boven het 20-daags en 120-daags koersgemiddelde en beide koers-gemiddelden vertonen een stijgende hellingshoek.

De opwaartse kruisingen van het 20-daags gemiddelde boven het 120-daags gemiddelde leidden in het verleden niet zelden tot positieve trends.

Anderzijds lijken de vastgoedprijzen te stabiliseren na de recente renteverlagingen. De Aziatische beurzen noteren verdeeld, met zowel winnaars als verliezers, zonder dat er sprake is van grote bewegingen. Opnieuw kwamen enkele bedrijven met een winstwaarschuwing.Bodemvorming bij vastgoed In de iShares FTSE/EPRA European Property Fund is volgens het trendoverzicht sprake van een bodemproces. Een maand geleden werd een hogere bodem gevormd boven die van vorig jaar. Sindsdien zijn het 20-daags gemiddelde en 120-daags gemiddelde beiden stijgend en noteert de beurskoers boven deze gemiddelden, waardoor er volgens Theodoor Gilissen Bankiers sprake is van een technische verbetering. De relatieve sterke performance van de vastgoedaandelen brengt het vizier naar het aandeel Unibail-Rodamco. De beurskoers bevindt zich boven het 20-daags en 120-daags koersgemiddelde en beide koers-gemiddelden vertonen een stijgende hellingshoek. De opwaartse kruisingen van het 20-daags gemiddelde boven het 120-daags gemiddelde leidden in het verleden niet zelden tot positieve trends.