Volgens SouFun Holdings Ltd zijn de Chinese vastgoedprijzen in januari aan het hoogste niveau in zes maanden gestegen. De regering kondigde vorige week al nieuwe maatregelen aan om de speculatie af te remmen.

De tot dusver getroffen maatregelen lijken echter niet het verhoopte effect te hebben. In zijn nieuwjaarsspeech verklaarde Wen vanmorgen dat het afkoelen van de vastgoedmarkt absolute prioriteit krijgt.

SouFun Holdings Ltd meent te weten dat de prijzen voor huizen in de 100 grootste steden vorige maand opnieuw met 1% zijn gestegen. In december werd een stijging met 0,90% opgetekend.

Volgens SouFun Holdings Ltd zijn de Chinese vastgoedprijzen in januari aan het hoogste niveau in zes maanden gestegen. De regering kondigde vorige week al nieuwe maatregelen aan om de speculatie af te remmen. De tot dusver getroffen maatregelen lijken echter niet het verhoopte effect te hebben. In zijn nieuwjaarsspeech verklaarde Wen vanmorgen dat het afkoelen van de vastgoedmarkt absolute prioriteit krijgt. SouFun Holdings Ltd meent te weten dat de prijzen voor huizen in de 100 grootste steden vorige maand opnieuw met 1% zijn gestegen. In december werd een stijging met 0,90% opgetekend.