Prime is een van China's grootste leveranciers van autoreparatielakken en toonaangevend in het snelgroeiende middensegment.

De omvang van deze sector zal naar verwachting in de komende vijf jaar verdubbelen. De onderneming is gevestigd in de provincie Jiangsu en ontwikkelt, fabriceert, verkoopt en distribueert coatings voor de automobielindustrie, voornamelijk voor de reparatiemarkt.

De overeenkomst volgt op de recente aankondiging van Hans Wijers, CEO van AkzoNobel, die op de Wereldtentoonstelling van 2010 in Sjanghai bekendmaakte dat de onderneming in China streeft naar een verdubbeling van de omzet binnen vijf jaar tot USD 3 miljard.

Prime is een van China's grootste leveranciers van autoreparatielakken en toonaangevend in het snelgroeiende middensegment. De omvang van deze sector zal naar verwachting in de komende vijf jaar verdubbelen. De onderneming is gevestigd in de provincie Jiangsu en ontwikkelt, fabriceert, verkoopt en distribueert coatings voor de automobielindustrie, voornamelijk voor de reparatiemarkt. De overeenkomst volgt op de recente aankondiging van Hans Wijers, CEO van AkzoNobel, die op de Wereldtentoonstelling van 2010 in Sjanghai bekendmaakte dat de onderneming in China streeft naar een verdubbeling van de omzet binnen vijf jaar tot USD 3 miljard.