Laatstgenoemd cijfer is afkomst van China Mainland Marketing Research Co. Mark Pervan, hoofd commodity research bij Australia & New Zealand Banking Group Ltd. in Melbourne, ziet positieve signalen op de oliemarkt.

De recordproductie in China betekent dat de vraag naar ruwe olie op een hoog niveau blijft. De economische data waren eveneens positief en laten vermoeden dat die vraag hoog gaat blijven.

Jonathan Barratt, managing director bij Commodity Broking Services Pty in Sidney, is van mening dat de olieprijs in een range van 79,50 tot 84 dollar per vat zal blijven evolueren.

Laatstgenoemd cijfer is afkomst van China Mainland Marketing Research Co. Mark Pervan, hoofd commodity research bij Australia & New Zealand Banking Group Ltd. in Melbourne, ziet positieve signalen op de oliemarkt. De recordproductie in China betekent dat de vraag naar ruwe olie op een hoog niveau blijft. De economische data waren eveneens positief en laten vermoeden dat die vraag hoog gaat blijven. Jonathan Barratt, managing director bij Commodity Broking Services Pty in Sidney, is van mening dat de olieprijs in een range van 79,50 tot 84 dollar per vat zal blijven evolueren.