Dat blijkt uit een rangschikking die door HSBC Holdings Plc werd opgesteld. Die rangschikking bevat 10 Aziatische landen, exclusief Azië. Indonesië scoorde met een rendement van 19% het best.

De People's Bank of China verhoogde in oktober voor het eerst in vier jaar haar basisrente. Bovendien vrezen de beleggers dat de centrale bank nog meer renteverhogingen in petto heeft.

Guo Caomin, bond analist bij Industrial Bank Co. in Shanghai, is van mening dat tegen de achtergrond van nog meer renteverhogingen 2011 een erg moeilijk jaar voor Chinese staatsobligaties belooft te worden.

Dat blijkt uit een rangschikking die door HSBC Holdings Plc werd opgesteld. Die rangschikking bevat 10 Aziatische landen, exclusief Azië. Indonesië scoorde met een rendement van 19% het best. De People's Bank of China verhoogde in oktober voor het eerst in vier jaar haar basisrente. Bovendien vrezen de beleggers dat de centrale bank nog meer renteverhogingen in petto heeft. Guo Caomin, bond analist bij Industrial Bank Co. in Shanghai, is van mening dat tegen de achtergrond van nog meer renteverhogingen 2011 een erg moeilijk jaar voor Chinese staatsobligaties belooft te worden.