Daarnaast hanteert Goldman Sachs blijkbaar het principe: luister naar mijn woorden maar kijk niet naar mijn daden. In het tweede kwartaal had de zakenbank ook al een koopadvies lopen, maar in die periode werden niettemin toch 3,70 miljoen aandelen van goud ETF GLD gekocht.

Maar in China ligt blijkbaar niemand wakker van dergelijk wispelturig gedrag. De Chinese huisvrouwen zetten wat goud betreft Goldman Sachs een neus, ze blijven goud kopen en hebben absoluut geen oren naar de verkoopadviezen die Goldman Sachs zo kwistig rondstrooit.

Daarnaast hanteert Goldman Sachs blijkbaar het principe: luister naar mijn woorden maar kijk niet naar mijn daden. In het tweede kwartaal had de zakenbank ook al een koopadvies lopen, maar in die periode werden niettemin toch 3,70 miljoen aandelen van goud ETF GLD gekocht. Maar in China ligt blijkbaar niemand wakker van dergelijk wispelturig gedrag. De Chinese huisvrouwen zetten wat goud betreft Goldman Sachs een neus, ze blijven goud kopen en hebben absoluut geen oren naar de verkoopadviezen die Goldman Sachs zo kwistig rondstrooit.