Vorige maand was een zwakkere maand, maar dat was hoofdzakelijk te wijten aan de viering van Chinees Nieuwjaar. Elke lezing van de HSBC Flash PMI boven 50 wijst op groei, wanneer de index onder die kaap terugvalt is er sprake van een economische krimp.

Donna Kwok, Greater China Economist bij HSBC, merkte op dat de stijging van de activiteiten in de verwerkende industrie vier maal groter was dan het historisch gemiddelde na Chinees Nieuwjaar. In reactie op de publicatie van de index van de aankoopmanagers steeg de Chinese beurs voor de tweede dag op rij.

Vorige maand was een zwakkere maand, maar dat was hoofdzakelijk te wijten aan de viering van Chinees Nieuwjaar. Elke lezing van de HSBC Flash PMI boven 50 wijst op groei, wanneer de index onder die kaap terugvalt is er sprake van een economische krimp. Donna Kwok, Greater China Economist bij HSBC, merkte op dat de stijging van de activiteiten in de verwerkende industrie vier maal groter was dan het historisch gemiddelde na Chinees Nieuwjaar. In reactie op de publicatie van de index van de aankoopmanagers steeg de Chinese beurs voor de tweede dag op rij.