Op de Asia-Pacific Economic Cooperation CEO Summit in het Russische Wladivostok stipte de president aan dat vooral kleine en middelgrote ondernemingen het niet onder de markt hebben. De grote bedrijven worden anderzijds door een terugval in de export achteruitgezet.

Volgens de Chinese regering is één van de problemen waar het meeste aandacht aan moet worden besteed de evolutie van de arbeidsmarkt. Elk jaar komt een groot aantal afgestudeerden op de arbeidsmarkt terecht, maar het wordt steeds moeilijker om voor ieder van hen een passende job te vinden.

Op de Asia-Pacific Economic Cooperation CEO Summit in het Russische Wladivostok stipte de president aan dat vooral kleine en middelgrote ondernemingen het niet onder de markt hebben. De grote bedrijven worden anderzijds door een terugval in de export achteruitgezet. Volgens de Chinese regering is één van de problemen waar het meeste aandacht aan moet worden besteed de evolutie van de arbeidsmarkt. Elk jaar komt een groot aantal afgestudeerden op de arbeidsmarkt terecht, maar het wordt steeds moeilijker om voor ieder van hen een passende job te vinden.