Op de Asia-Pacific Economic Cooperation CEO Summit in het Russische Wladivostok stipte Hu aan dat vooral kleine en middelgrote ondernemingen het niet onder de markt hebben. De grote bedrijven worden anderzijds door een terugval in de export achteruitgezet.

Volgens Hu is één van de problemen waar het meeste aandacht aan moet worden besteed de evolutie van de arbeidsmarkt. Elk jaar komt een groot aantal afgestudeerden op de arbeidsmarkt terecht, maar het wordt steeds moeilijker om voor ieder van hen een passende job te vinden.

Zowel UBS als ING hebben de prognoses voor de groei van de Chinese economie naar beneden aangepast. Er wordt voor het huidige jaar nog gerekend op een groei van het BBP met 7,50%, wat het traagste groeitempo voor de afgelopen 22 jaar zou zijn.

Op de Asia-Pacific Economic Cooperation CEO Summit in het Russische Wladivostok stipte Hu aan dat vooral kleine en middelgrote ondernemingen het niet onder de markt hebben. De grote bedrijven worden anderzijds door een terugval in de export achteruitgezet. Volgens Hu is één van de problemen waar het meeste aandacht aan moet worden besteed de evolutie van de arbeidsmarkt. Elk jaar komt een groot aantal afgestudeerden op de arbeidsmarkt terecht, maar het wordt steeds moeilijker om voor ieder van hen een passende job te vinden. Zowel UBS als ING hebben de prognoses voor de groei van de Chinese economie naar beneden aangepast. Er wordt voor het huidige jaar nog gerekend op een groei van het BBP met 7,50%, wat het traagste groeitempo voor de afgelopen 22 jaar zou zijn.