De HSBC China Manufacturing PMI overtrof alle verwachtingen met een stijging tot 52 in juli, daarmee werd het hoogste peil sinds januari 2012 opgetekend. De index van de aankoopmanagers stelde acht maanden opzij teleur, maar die periode lijkt nu achter de rug te zijn.

Het is het tweede hoogste niveau voor de HSBC China Manufacturing PMI sinds de Chinese economie weer rechtkrabbelde. Ondanks de meevallende index van de aankoopmanagers daalde de tewerkstelling in de Chinese economie voor de negende maand op rij.

De HSBC China Manufacturing PMI overtrof alle verwachtingen met een stijging tot 52 in juli, daarmee werd het hoogste peil sinds januari 2012 opgetekend. De index van de aankoopmanagers stelde acht maanden opzij teleur, maar die periode lijkt nu achter de rug te zijn. Het is het tweede hoogste niveau voor de HSBC China Manufacturing PMI sinds de Chinese economie weer rechtkrabbelde. Ondanks de meevallende index van de aankoopmanagers daalde de tewerkstelling in de Chinese economie voor de negende maand op rij.