Die zijn onder meer opnieuw gaan investeren in infrastructuurwerken. Vincent Juvyns van JP Morgan Chase Private Banking is van mening dat deze trend zich in de komende maanden kan verder zetten, de Chinese economie mag zich verwachten aan betere jaarhelft.

Ze zal namelijk de positieve invloed ondervinden van het herstel van de wereldeconomie. Maar op korte termijn blijft de situatie op de vastgoedmarkt een risico, ook op langere termijn maken de economen zich zorgen over de oververhitting van die vastgoedmarkt.

Die zijn onder meer opnieuw gaan investeren in infrastructuurwerken. Vincent Juvyns van JP Morgan Chase Private Banking is van mening dat deze trend zich in de komende maanden kan verder zetten, de Chinese economie mag zich verwachten aan betere jaarhelft. Ze zal namelijk de positieve invloed ondervinden van het herstel van de wereldeconomie. Maar op korte termijn blijft de situatie op de vastgoedmarkt een risico, ook op langere termijn maken de economen zich zorgen over de oververhitting van die vastgoedmarkt.