Op de eerste plaats is de vraag naar industriële grondstoffen ingestort, de voorraden hebben nieuwe recordhoogten bereikt. De Chinese regering doet alsof er niets aan de hand is en blijft positieve cijfers publiceren, maar die slagen er niet langer in om de waarheid te verdoezelen.

De JP Morgan's China Sentiment Index (JSI) is teruggevallen tot het laagste niveau sinds juni 2013 en dat belooft niet veel goeds. Zowel de omzetten als de marges bij de bedrijven vertonen een dalende trend en dit ondanks lagere kosten. Ook de sterkere yuan belooft niet veel goeds.

Op de eerste plaats is de vraag naar industriële grondstoffen ingestort, de voorraden hebben nieuwe recordhoogten bereikt. De Chinese regering doet alsof er niets aan de hand is en blijft positieve cijfers publiceren, maar die slagen er niet langer in om de waarheid te verdoezelen. De JP Morgan's China Sentiment Index (JSI) is teruggevallen tot het laagste niveau sinds juni 2013 en dat belooft niet veel goeds. Zowel de omzetten als de marges bij de bedrijven vertonen een dalende trend en dit ondanks lagere kosten. Ook de sterkere yuan belooft niet veel goeds.