Voor de eerste drie maanden van het boekjaar wordt nog een groei van het BBP met 6,30% verwacht, maar die groei zou tijdens het tweede kwartaal kunnen versnellen tot 6,60%.

De groei over het huidige kwartaal zou de laagste zijn sinds 1999. Investeringen in spoorwegen, de bouw van nieuwe huizen enzovoort hebben de prijzen voor ijzererts opnieuw doen stijgen en tevens een vloer gelegd onder de Chinese industriële productie. In januari werden voor een recordbedrag van 237 miljard dollar aan nieuwe leningen afgesloten.

Voor de eerste drie maanden van het boekjaar wordt nog een groei van het BBP met 6,30% verwacht, maar die groei zou tijdens het tweede kwartaal kunnen versnellen tot 6,60%. De groei over het huidige kwartaal zou de laagste zijn sinds 1999. Investeringen in spoorwegen, de bouw van nieuwe huizen enzovoort hebben de prijzen voor ijzererts opnieuw doen stijgen en tevens een vloer gelegd onder de Chinese industriële productie. In januari werden voor een recordbedrag van 237 miljard dollar aan nieuwe leningen afgesloten.