Op de Aziatische beurzen ging het vanmorgen wat rustiger aan toe, ondanks de nieuwe rentestijging gisterenavond in de Verenigde Staten. In China werd vanmorgen meevallende macro-economische cijfers gepubliceerd en dat scheelt natuurlijk een slok op de borrel.

Op de beurs van Hong Kong sloot de Hang Seng index niettemin voor de zesde dag op rij lager af. Op de valutamarkten is er nog altijd heel wat beweging, de koers van de Indische rupee kon nog altijd niet worden gestuit. Ook de Canadese dollar bevindt zich nu op een dieptepunt voor de afgelopen zes weken.

Op de Aziatische beurzen ging het vanmorgen wat rustiger aan toe, ondanks de nieuwe rentestijging gisterenavond in de Verenigde Staten. In China werd vanmorgen meevallende macro-economische cijfers gepubliceerd en dat scheelt natuurlijk een slok op de borrel. Op de beurs van Hong Kong sloot de Hang Seng index niettemin voor de zesde dag op rij lager af. Op de valutamarkten is er nog altijd heel wat beweging, de koers van de Indische rupee kon nog altijd niet worden gestuit. Ook de Canadese dollar bevindt zich nu op een dieptepunt voor de afgelopen zes weken.