Chinese burgers mogen meer goud belastingvrij importeren. Ze mogen nu voorbij de douane stappen wanneer ze maximaal zeven troy ounce bezitten. De Chinese overheid is al sinds 2004 het bezit van goud bij de burgers van het land aan het stimuleren.

Bovendien heeft de staat ook instellingen aangemoedigd om te participeren in de goudmarkt. De banken kregen het advies om de verkoop van goud te promoten. Goudrekeningen zoals die door de meerderheid van de banken wordt aangeboden zijn bijzonder populair.

Chinese burgers mogen meer goud belastingvrij importeren. Ze mogen nu voorbij de douane stappen wanneer ze maximaal zeven troy ounce bezitten. De Chinese overheid is al sinds 2004 het bezit van goud bij de burgers van het land aan het stimuleren. Bovendien heeft de staat ook instellingen aangemoedigd om te participeren in de goudmarkt. De banken kregen het advies om de verkoop van goud te promoten. Goudrekeningen zoals die door de meerderheid van de banken wordt aangeboden zijn bijzonder populair.