De ontwikkelaars verwachten namelijk dat beide steden het hardst getroffen gaan worden door de maatregelen die de overheid aankondigde om de stijging van de vastgoedprijzen af te remmen.

China Vanke Co., de grootste ontwikkelaar wat beurswaarde betreft, heeft al volop geïnvesteerd in steden als Wuhan en Chengdu. Dankzij die investeringen is de omzet vorig jaar gestegen tot meer dan 100 miljard yuan.

Ook Evergrande Real Estate Group Ltd rekent op het Chinese binnenland om de omzet te stimuleren. De keuze voor het binnenland is duidelijk: de bouwgronden zijn er veel goedkoper en de inwoners zien hun inkomens stijgen.

Volgens China Real Estate Information Corporation zijn de investeringen in de minder voor de hand liggende steden in het afgelopen jaar met 35,40% gestegen. De trend is overigens nog altijd stijgend.

De ontwikkelaars verwachten namelijk dat beide steden het hardst getroffen gaan worden door de maatregelen die de overheid aankondigde om de stijging van de vastgoedprijzen af te remmen. China Vanke Co., de grootste ontwikkelaar wat beurswaarde betreft, heeft al volop geïnvesteerd in steden als Wuhan en Chengdu. Dankzij die investeringen is de omzet vorig jaar gestegen tot meer dan 100 miljard yuan. Ook Evergrande Real Estate Group Ltd rekent op het Chinese binnenland om de omzet te stimuleren. De keuze voor het binnenland is duidelijk: de bouwgronden zijn er veel goedkoper en de inwoners zien hun inkomens stijgen. Volgens China Real Estate Information Corporation zijn de investeringen in de minder voor de hand liggende steden in het afgelopen jaar met 35,40% gestegen. De trend is overigens nog altijd stijgend.