Bovendien zijn er opnieuw twee bedrijven bankroet gegaan en hangen er nog meer faillissementen in de lucht. Het zal dan ook niemand verbazen dat het sentiment op de beurzen van Shanghai en Shenzen beneden alle peil is. De Chinese beurzen zijn weggezakt in een berenmarkt.

De Hang Seng's index of China Enterprises is teruggevallen tot het laagste niveau in acht maanden, waarbij deze index vanaf de piek met meer dan 20% is gedaald. Daarmee mag er nu dus definitief van een berenmarkt gesproken worden. De yuan is teruggevallen tot een dieptepunt voor het afgelopen jaar, Chinese bedrijfsobliaties staat nu op een dieptepunt voor de afgelopen maand.

Bovendien zijn er opnieuw twee bedrijven bankroet gegaan en hangen er nog meer faillissementen in de lucht. Het zal dan ook niemand verbazen dat het sentiment op de beurzen van Shanghai en Shenzen beneden alle peil is. De Chinese beurzen zijn weggezakt in een berenmarkt. De Hang Seng's index of China Enterprises is teruggevallen tot het laagste niveau in acht maanden, waarbij deze index vanaf de piek met meer dan 20% is gedaald. Daarmee mag er nu dus definitief van een berenmarkt gesproken worden. De yuan is teruggevallen tot een dieptepunt voor het afgelopen jaar, Chinese bedrijfsobliaties staat nu op een dieptepunt voor de afgelopen maand.