Onder andere Citic Securities Co en Haitong Securities Co waren opvallende stijgers, dit in de hoop dat de huidige bull markt de verhandelde volumes bij de brokers gaat doen stijgen.

Howard Wang, hoofd van het Greater China team bij JF Asset Management Ltd, is van mening dat de Chinese regering een zachte landing van de economie aan het voorbereiden is.

Dat lijkt te lukken ook, want de recent gepubliceerde macro-economische indicatoren blijven goed. Anderzijds zijn er inderdaad signalen dat de vastgoedmarkt aan het afkoelen is.

Onder andere Citic Securities Co en Haitong Securities Co waren opvallende stijgers, dit in de hoop dat de huidige bull markt de verhandelde volumes bij de brokers gaat doen stijgen. Howard Wang, hoofd van het Greater China team bij JF Asset Management Ltd, is van mening dat de Chinese regering een zachte landing van de economie aan het voorbereiden is. Dat lijkt te lukken ook, want de recent gepubliceerde macro-economische indicatoren blijven goed. Anderzijds zijn er inderdaad signalen dat de vastgoedmarkt aan het afkoelen is.