Zhao Lisong, chief strategist bij Morgan Stanley Huaxin Fund Management Co, is van mening dat de inflatiedruk gaat afnemen. Daardoor zal de druk op de rentevoeten afnemen.

De Chinese economie zal bovendien aan een stevig tempo blijven groeien, wat de beurskoersen gaat ondersteunen. Zhao waagt zich voorlopig echter niet aan een concrete voorspelling wat het groeitempo van de Chinese economie betreft.

Hij is van mening dat de inflatie na het Chinese Nieuwjaar, dat half februari eindigt, gaat afnemen. Vooral in de tweede helft van het eerste kwartaal zou de beurs dus een duwtje in de rug kunnen krijgen.

Zhao Lisong, chief strategist bij Morgan Stanley Huaxin Fund Management Co, is van mening dat de inflatiedruk gaat afnemen. Daardoor zal de druk op de rentevoeten afnemen. De Chinese economie zal bovendien aan een stevig tempo blijven groeien, wat de beurskoersen gaat ondersteunen. Zhao waagt zich voorlopig echter niet aan een concrete voorspelling wat het groeitempo van de Chinese economie betreft. Hij is van mening dat de inflatie na het Chinese Nieuwjaar, dat half februari eindigt, gaat afnemen. Vooral in de tweede helft van het eerste kwartaal zou de beurs dus een duwtje in de rug kunnen krijgen.