De beleggers vrezen meer beperkende maatregelen die er op gericht zijn om de economische groei af te richten. Die maatregelen zijn uiteraard bedoeld om de economie voor oververhitting behoeden, maar kunnen tijdelijk toch voor wat ongemak zorgen.

Industrial & Commercial Bank of China Ltd en China Construction Bank Corp waren twee opvallende dalers, algemeen wordt verwacht dat onder andere de kredietverstrekking door de banken aan banden zal worden gelegd.

Wang Zheng, chief investment officer bij Jingxi Investment Management Co. in Shanghai, is niet zo optimistisch. Hij verwacht dat de banken hun kapitaal gaan verhogen.

De Shanghai Composite Index is vanaf de bodem op 5 juli met 11% gestegen, maar lijkt nu aan vaart te verliezen.

De beleggers vrezen meer beperkende maatregelen die er op gericht zijn om de economische groei af te richten. Die maatregelen zijn uiteraard bedoeld om de economie voor oververhitting behoeden, maar kunnen tijdelijk toch voor wat ongemak zorgen. Industrial & Commercial Bank of China Ltd en China Construction Bank Corp waren twee opvallende dalers, algemeen wordt verwacht dat onder andere de kredietverstrekking door de banken aan banden zal worden gelegd. Wang Zheng, chief investment officer bij Jingxi Investment Management Co. in Shanghai, is niet zo optimistisch. Hij verwacht dat de banken hun kapitaal gaan verhogen. De Shanghai Composite Index is vanaf de bodem op 5 juli met 11% gestegen, maar lijkt nu aan vaart te verliezen.