Over een periode van zowat een maand is de iShares China Large Cap ETF met 6% gestegen, waarbij dit beleggingsfonds zich in de buurt van het hoogtepunt sinds de start van dit jaar. Bovendien beweegt de FXI zich zowel boven het 200- als het 50-daags gemiddelde.

Richard Ross van Auerbach Grayson gelooft echter niet in een overtuigende uitbraak. Deze technische analist zag eerder al foutieve koopsignalen in de FXI en hij vreest dat het ook ditmaal opnieuw loos alarm zal zijn. De fundamentals onder de Chinese beurs blijven volgens Ross eerder zwak.

Over een periode van zowat een maand is de iShares China Large Cap ETF met 6% gestegen, waarbij dit beleggingsfonds zich in de buurt van het hoogtepunt sinds de start van dit jaar. Bovendien beweegt de FXI zich zowel boven het 200- als het 50-daags gemiddelde. Richard Ross van Auerbach Grayson gelooft echter niet in een overtuigende uitbraak. Deze technische analist zag eerder al foutieve koopsignalen in de FXI en hij vreest dat het ook ditmaal opnieuw loos alarm zal zijn. De fundamentals onder de Chinese beurs blijven volgens Ross eerder zwak.