Anderzijds vertraagde ook de export. Shenzhen Chiwan Wharf Holdings was een opvallende daler, deze belangrijke havenuitbater gaf aan dat het aantal nieuwe contracten voor het eerst sinds januari een dalende trend vertoont. Daarmee wordt gesuggereerd dat het vervoer overzee in de komende maanden gaat vertragen.

Zwakke handelscijfers

Wu Kan, in Shanghai fund manager bij Dazhong Insurance, is van mening dat de handelscijfers bijzonder zwak waren. Hij verwacht dat de beleggers zich in de komende maanden zorgen gaan blijven maken over de economie, waardoor de beurskoersen onder druk kunnen blijven dalen.

Poly Real Estate Group, de tweede projectontwikkelaar van het land verloor 3,70% na de publicatie van een lagere halfjaarwinst.

PetroChina was anderzijds een opvallende stijger. Het aandeel zou ondergewaardeerd zijn nadat de koers gisteren een recorddieptepunt liet optekenen.

Anderzijds vertraagde ook de export. Shenzhen Chiwan Wharf Holdings was een opvallende daler, deze belangrijke havenuitbater gaf aan dat het aantal nieuwe contracten voor het eerst sinds januari een dalende trend vertoont. Daarmee wordt gesuggereerd dat het vervoer overzee in de komende maanden gaat vertragen. Zwakke handelscijfers Wu Kan, in Shanghai fund manager bij Dazhong Insurance, is van mening dat de handelscijfers bijzonder zwak waren. Hij verwacht dat de beleggers zich in de komende maanden zorgen gaan blijven maken over de economie, waardoor de beurskoersen onder druk kunnen blijven dalen. Poly Real Estate Group, de tweede projectontwikkelaar van het land verloor 3,70% na de publicatie van een lagere halfjaarwinst. PetroChina was anderzijds een opvallende stijger. Het aandeel zou ondergewaardeerd zijn nadat de koers gisteren een recorddieptepunt liet optekenen.