Maar daarnaast zijn er ook in Europa zelf nieuwe kopzorgen opgedoken. Griekenland dreigt namelijk opnieuw in de problemen te raken.

Griekenland wordt opnieuw met een politieke crisis geconfronteerd en die heeft alles te maken met het uit de ether halen van de staatszender ERT. Regeringspartij DIMAR eiste dat ERT terug in de ether kwam, maar de gesprekken daaromtrent zijn op niets uitgedraaid.

De Nieuw Democratische Partij van premier Antonis Samaras heeft samen met de PASOK nog 153 zetels in het parlement op een totaal van 300.

Dat is weliswaar een zeer krappe meerderheid, maar het betekent toch dat de regering kan verder doen zonder de 14 zetels van DIMAR.

Maar daarnaast zijn er ook in Europa zelf nieuwe kopzorgen opgedoken. Griekenland dreigt namelijk opnieuw in de problemen te raken. Griekenland wordt opnieuw met een politieke crisis geconfronteerd en die heeft alles te maken met het uit de ether halen van de staatszender ERT. Regeringspartij DIMAR eiste dat ERT terug in de ether kwam, maar de gesprekken daaromtrent zijn op niets uitgedraaid. De Nieuw Democratische Partij van premier Antonis Samaras heeft samen met de PASOK nog 153 zetels in het parlement op een totaal van 300. Dat is weliswaar een zeer krappe meerderheid, maar het betekent toch dat de regering kan verder doen zonder de 14 zetels van DIMAR.