Het ziet er naar uit dat de Nikkei in Tokio vaste voet aan de grond heeft gekregen boven het niveau van 9500. Ook op de Chinese beurs is het sentiment duidelijk verbeterd.

De opkomende markten hebben Loef Technische Analyse recent richting gekozen door opwaarts uit de symmetrische driehoek te breken en ook hier de dalende trendlijn als springkussen te gebruiken voor een opwaartse uitbraak boven de koerstoppen van afgelopen weken.

Beleggers die op zoek zijn naar 'koopjes' doen er volgens Loef Technische Analyse verstandig aan het vizier te richten op China, omdat de Chinezen volgens de financiële media de handdoek in de beursring gooien. Kopen wanneer iedereen verkoopt blijkt voor wie de tijd heeft vaak een goede strategie.

Het ziet er naar uit dat de Nikkei in Tokio vaste voet aan de grond heeft gekregen boven het niveau van 9500. Ook op de Chinese beurs is het sentiment duidelijk verbeterd. De opkomende markten hebben Loef Technische Analyse recent richting gekozen door opwaarts uit de symmetrische driehoek te breken en ook hier de dalende trendlijn als springkussen te gebruiken voor een opwaartse uitbraak boven de koerstoppen van afgelopen weken. Beleggers die op zoek zijn naar 'koopjes' doen er volgens Loef Technische Analyse verstandig aan het vizier te richten op China, omdat de Chinezen volgens de financiële media de handdoek in de beursring gooien. Kopen wanneer iedereen verkoopt blijkt voor wie de tijd heeft vaak een goede strategie.