Op de aandelenmarkten blijft Duchateau een voorzichtig accent leggen in Europa met vooral posities in Duitsland en Scandinavië. In de VSA blijft hij zich comfortabel voelen met de huidige posities, terwijl hij in Azië vooral op zoek gaat naar "frontier"markten maar met een blijvend overgewicht in China, gericht op het lange termijnpotentieel van deze (tijdelijk insluimerende) economische reus.

Zowel in defensieve (tot 25%) als dynamische profielen (tot 75%) blijven de aandelenposities volgens professor Stefan Duchateau gericht op maximale exposure.

Op de aandelenmarkten blijft Duchateau een voorzichtig accent leggen in Europa met vooral posities in Duitsland en Scandinavië. In de VSA blijft hij zich comfortabel voelen met de huidige posities, terwijl hij in Azië vooral op zoek gaat naar "frontier"markten maar met een blijvend overgewicht in China, gericht op het lange termijnpotentieel van deze (tijdelijk insluimerende) economische reus. Zowel in defensieve (tot 25%) als dynamische profielen (tot 75%) blijven de aandelenposities volgens professor Stefan Duchateau gericht op maximale exposure.