John Tang, China strateeg bij UBS Investment Bank, is van mening dat pullbacks in bull markets een gezond verschijnsel zijn. Zonder deze correcties zou de opwaartse beweging veel sneller stilvallen.

Tang denkt nu dat de huidige stierenmarkt in Shanghai dankzij de correctie alleen maar aan kracht en aan snelheid heeft gewonnen. Vorige vrijdag boekte de Shanghai Composite Index haar grootste verlies in 14 maanden.

Van een volgende renteverhoging hoeft niemand wakker te liggen, want die kan alleen maar geïnterpreerd worden als een signaal dat de economsche groei gezond blijft. Tang sluit daarom niet uit dat er nog meer dan één rentestijging op komst is.

John Tang, China strateeg bij UBS Investment Bank, is van mening dat pullbacks in bull markets een gezond verschijnsel zijn. Zonder deze correcties zou de opwaartse beweging veel sneller stilvallen. Tang denkt nu dat de huidige stierenmarkt in Shanghai dankzij de correctie alleen maar aan kracht en aan snelheid heeft gewonnen. Vorige vrijdag boekte de Shanghai Composite Index haar grootste verlies in 14 maanden. Van een volgende renteverhoging hoeft niemand wakker te liggen, want die kan alleen maar geïnterpreerd worden als een signaal dat de economsche groei gezond blijft. Tang sluit daarom niet uit dat er nog meer dan één rentestijging op komst is.