De beleggers liepen destijds storm voor de beleggingsproducten van deze trust, want de geboden rentevoeten varieerden van 9,80 tot 12% per jaar. Geen haar op hun hoofd dat er aan dacht dat die 12% wel eens veel te hoog zou kunnen zijn om te kunnen blijven uitbetalen.

De Chinese beleggers voelen zich bedrogen en willen hun geld terug van China Construction Bank's Songhuajing River No.77 Trust. De overheid van de provincie Shanxi zag zich genoodzaakt om de politie in te zetten om de boze betogers tot kalmte aan te manen. Sommige beleggers dreigen hun volledig spaargeld te verliezen.

De beleggers liepen destijds storm voor de beleggingsproducten van deze trust, want de geboden rentevoeten varieerden van 9,80 tot 12% per jaar. Geen haar op hun hoofd dat er aan dacht dat die 12% wel eens veel te hoog zou kunnen zijn om te kunnen blijven uitbetalen. De Chinese beleggers voelen zich bedrogen en willen hun geld terug van China Construction Bank's Songhuajing River No.77 Trust. De overheid van de provincie Shanxi zag zich genoodzaakt om de politie in te zetten om de boze betogers tot kalmte aan te manen. Sommige beleggers dreigen hun volledig spaargeld te verliezen.