Tong Daochi, topman van de China Securities Regulatory Commission, verklaarde op een meeting dat het opgehaalde bedrag het grootste is dat deze eeuw tot dusver in China werd opgehaald.

China kan dit jaar wereldwijd de grootste IPO-markt worden en dit ondanks het feit dat de Shanghai Composite Index in 2010 erg zwak heeft gepresteerd. In totaal zou er meer dan 500 miljard yuan opgehaald kunnen worden.

Volgens de China Securities Regulatory Commission is bij de cijfers over het eerste halfjaar geen rekening gehouden met de beursintroductie van Agricultural Bank of China die in juli plaatsvond.

Wesley Li, analist bij research company ChinaVenture, is van mening dat vooral de aandacht voor kleine en middelgrote bedrijven sterk is toegenomen. Er gaan dus nog heel wat small en mid caps naar de markt komen.

Tong Daochi, topman van de China Securities Regulatory Commission, verklaarde op een meeting dat het opgehaalde bedrag het grootste is dat deze eeuw tot dusver in China werd opgehaald. China kan dit jaar wereldwijd de grootste IPO-markt worden en dit ondanks het feit dat de Shanghai Composite Index in 2010 erg zwak heeft gepresteerd. In totaal zou er meer dan 500 miljard yuan opgehaald kunnen worden. Volgens de China Securities Regulatory Commission is bij de cijfers over het eerste halfjaar geen rekening gehouden met de beursintroductie van Agricultural Bank of China die in juli plaatsvond. Wesley Li, analist bij research company ChinaVenture, is van mening dat vooral de aandacht voor kleine en middelgrote bedrijven sterk is toegenomen. Er gaan dus nog heel wat small en mid caps naar de markt komen.