Uit stress tests afgenomen door de China Banking Regulatory Commission (CBRC) blijkt dat 20% van de openstaande kredieten als probleemkredieten mogen worden beschouwd.

Het rapport stond te lezen in de Japanse zakenkrant Nikkei, die bevestigde dat het rapport uit betrouwbare bronnen afkomstig was. Het bericht werd noch bevestigd, noch ontkend.

De Chinese toezichthouder op de banksector verklaarde vorige week nog dat het aantal probleemkredieten een dalende trend vertoonde, zonder daar meer details over bekend te maken.

Uit stress tests afgenomen door de China Banking Regulatory Commission (CBRC) blijkt dat 20% van de openstaande kredieten als probleemkredieten mogen worden beschouwd. Het rapport stond te lezen in de Japanse zakenkrant Nikkei, die bevestigde dat het rapport uit betrouwbare bronnen afkomstig was. Het bericht werd noch bevestigd, noch ontkend. De Chinese toezichthouder op de banksector verklaarde vorige week nog dat het aantal probleemkredieten een dalende trend vertoonde, zonder daar meer details over bekend te maken.