Vooral de Chinese banken kregen klappen, dit vanwege beperkende maatregelen die de Chinese regering wil opleggen. Benjamin Tam, portfolio manager bij IG Investment in Hong Kong, vreest dat daardoor de bewegingsvrijheid van de banken zal worden ingeperkt.

Morgen zijn vanwege Goede Vrijdag de beurzen van Hong Kong, Australië, Nieuw-Zeeland en Singapore gesloten. Ook op Wall Street en in Londen wordt vanwege de feestdag niet gehandeld. Ook volgende maand zal de handel nog een laag pitje blijven draaien.

Vooral de Chinese banken kregen klappen, dit vanwege beperkende maatregelen die de Chinese regering wil opleggen. Benjamin Tam, portfolio manager bij IG Investment in Hong Kong, vreest dat daardoor de bewegingsvrijheid van de banken zal worden ingeperkt. Morgen zijn vanwege Goede Vrijdag de beurzen van Hong Kong, Australië, Nieuw-Zeeland en Singapore gesloten. Ook op Wall Street en in Londen wordt vanwege de feestdag niet gehandeld. Ook volgende maand zal de handel nog een laag pitje blijven draaien.