Zhang Ke, auditor bij accountingbureau ShineWing, waarschuwt voor een schuldenprobleem dat uit de hand aan het lopen is. De problemen met de alsmaar oplopende schuldenprobleem bij de lokale overheden kan een veel grotere financiële crisis dan na het omvallen van de Amerikaanse huizenmarkt.

Volgens Zhang lijken er grote problemen op komst te zijn met een aantal obligaties die door lokale overheden werden uitgegeven, het ziet er niet naar uit dat die terugbetaald zullen worden. Omdat de schulden regelmatig worden doorgerold, is het onduidelijk wanneer de crisis effectief zal losbarsten.

Zhang Ke, auditor bij accountingbureau ShineWing, waarschuwt voor een schuldenprobleem dat uit de hand aan het lopen is. De problemen met de alsmaar oplopende schuldenprobleem bij de lokale overheden kan een veel grotere financiële crisis dan na het omvallen van de Amerikaanse huizenmarkt. Volgens Zhang lijken er grote problemen op komst te zijn met een aantal obligaties die door lokale overheden werden uitgegeven, het ziet er niet naar uit dat die terugbetaald zullen worden. Omdat de schulden regelmatig worden doorgerold, is het onduidelijk wanneer de crisis effectief zal losbarsten.