Tyler Durden van Zerohedge waarschuwde al vier jaar geleden voor de spooksteden, hij hoort onmiskenbaar thuis in het kamp van de believers.

Durden gelooft dat de situatie alleen maar erger is geworden. De Chinese aannemers blijven koortsachtig bouwen zodat de zeepbel steeds groter wordt.

De Chinezen die het zich kunnen veroorloven kopen anderzijds nog steeds alle huizen en appartementen die ze te pakken kunnen krijgen. Het scenario lijkt hetzelfde als bij de Amerikaanse zeepbel van enkele jaren geleden: niemand geloofde er in totdat ze ontplofte.

Tyler Durden van Zerohedge waarschuwde al vier jaar geleden voor de spooksteden, hij hoort onmiskenbaar thuis in het kamp van de believers. Durden gelooft dat de situatie alleen maar erger is geworden. De Chinese aannemers blijven koortsachtig bouwen zodat de zeepbel steeds groter wordt. De Chinezen die het zich kunnen veroorloven kopen anderzijds nog steeds alle huizen en appartementen die ze te pakken kunnen krijgen. Het scenario lijkt hetzelfde als bij de Amerikaanse zeepbel van enkele jaren geleden: niemand geloofde er in totdat ze ontplofte.