Hij zou kwaliteitsaandelen eerder verkopen dan kopen. Goede bedrijven zijn namelijk duur geworden terwijl minder goede of slechte bedrijven zelfs zo slecht zijn dat de belegger er beter niet in de buurt van komen. Maar ook voor andere Aziatische beurzen blijft Faber voorzichtig.

Hij bezit posities op de beurzen van Malaysia, Thailand, Hong Kong en Singapore, maar staat voorlopig niet te trappelen om die posities uit te bouwen. Ook voor de technologiesector is Faber voorzichtig. Bedrijven als IBM en Hewlett-Packard hebben hun omzetguidance verlaagd en de vooruitzichten voor de sector in zijn geheel zien er nog slechter uit dan zes maanden geleden.

Hij zou kwaliteitsaandelen eerder verkopen dan kopen. Goede bedrijven zijn namelijk duur geworden terwijl minder goede of slechte bedrijven zelfs zo slecht zijn dat de belegger er beter niet in de buurt van komen. Maar ook voor andere Aziatische beurzen blijft Faber voorzichtig. Hij bezit posities op de beurzen van Malaysia, Thailand, Hong Kong en Singapore, maar staat voorlopig niet te trappelen om die posities uit te bouwen. Ook voor de technologiesector is Faber voorzichtig. Bedrijven als IBM en Hewlett-Packard hebben hun omzetguidance verlaagd en de vooruitzichten voor de sector in zijn geheel zien er nog slechter uit dan zes maanden geleden.