Eén van die maatregelen zou kunnen zijn dat het moeilijker wordt om kredieten vast te krijgen. Die medaille heeft echter een keerzijde, want het kan ook de economische groei doen afremmen.

China Business News meent te weten dat het niet lang meer gaat duren alvorens nieuwe beperkende maatregelen worden bekendgemaakt.

Wu Kan, in Shanghai fund manager bij Dazhong Insurance Co, is van mening dat de beurskoersen onder druk kunnen blijven staan zolang de onzekerheid over de maatregelen niet is verdwenen.

Dat zal alleszins in de komende dagen niet het geval zijn, want de rest van de week wordt er op de beurs van Shanghai niet meer gehandeld. Vanaf woensdag tot en vrijdag is het namelijk een feestweek.

Eén van die maatregelen zou kunnen zijn dat het moeilijker wordt om kredieten vast te krijgen. Die medaille heeft echter een keerzijde, want het kan ook de economische groei doen afremmen. China Business News meent te weten dat het niet lang meer gaat duren alvorens nieuwe beperkende maatregelen worden bekendgemaakt. Wu Kan, in Shanghai fund manager bij Dazhong Insurance Co, is van mening dat de beurskoersen onder druk kunnen blijven staan zolang de onzekerheid over de maatregelen niet is verdwenen. Dat zal alleszins in de komende dagen niet het geval zijn, want de rest van de week wordt er op de beurs van Shanghai niet meer gehandeld. Vanaf woensdag tot en vrijdag is het namelijk een feestweek.