Verwacht wordt dat in de toekomst nog meer banken in moeilijkheden zullen komen. Een aantal inwoners van China hebben hun voorzorgsmaatregelen genomen door hun geld om te zetten in harde assets. The South China Morning Post maakt melding van steeds meer betrapte smokkelaars.

Aan de grens van China met Hong Kong werd een Chinees aangehouden met 4 kilo goud in zijn schoenen, hij viel op door zijn speciale manier van lopen. Een landgenoot werd op heterdaad betrapt met maar liefst 7000 diamanten in zijn ondergoed. Ook deze Chinees liep op een vreemde manier.

Verwacht wordt dat in de toekomst nog meer banken in moeilijkheden zullen komen. Een aantal inwoners van China hebben hun voorzorgsmaatregelen genomen door hun geld om te zetten in harde assets. The South China Morning Post maakt melding van steeds meer betrapte smokkelaars. Aan de grens van China met Hong Kong werd een Chinees aangehouden met 4 kilo goud in zijn schoenen, hij viel op door zijn speciale manier van lopen. Een landgenoot werd op heterdaad betrapt met maar liefst 7000 diamanten in zijn ondergoed. Ook deze Chinees liep op een vreemde manier.