Deze krant is niet de eerste de beste, want ze is onmiddellijk gelieerd aan de Chinese communistische partij. QE2 kan volgens de steller van het artikel de valuta-oorlog nog aanwakkeren.

Volgens de krant kan de uiteindelijke afloop van QE2 zelfs een algemene economische crisis zijn. Uiteindelijk zal quantitative easing slecht zijn voor China en slecht zijn voor de rest van de wereld.

Shi Jianxun van de Tongji University in Shanghai merkt op dat de Amerikaanse centrale bank de valutaspanningen nog aanwakkert in plaats van ze te verminderen. Uiteindelijk zal iedereen er schade van ondervinden.

Deze krant is niet de eerste de beste, want ze is onmiddellijk gelieerd aan de Chinese communistische partij. QE2 kan volgens de steller van het artikel de valuta-oorlog nog aanwakkeren. Volgens de krant kan de uiteindelijke afloop van QE2 zelfs een algemene economische crisis zijn. Uiteindelijk zal quantitative easing slecht zijn voor China en slecht zijn voor de rest van de wereld. Shi Jianxun van de Tongji University in Shanghai merkt op dat de Amerikaanse centrale bank de valutaspanningen nog aanwakkert in plaats van ze te verminderen. Uiteindelijk zal iedereen er schade van ondervinden.