Rusland steekt echter een beschuldigende vinger uit in de richting van de Oekraïense regering. De Russen staan met hun versie niet alleen, ze mogen rekenen op de steun van China. Dat China steunt namelijk de Russische versie van de MH17 crash.

Blijkbaar heeft Obama er volgens Durden alle belang bij om Rusland de schuld in de schoenen te schuiven, kwestie van de relaties met dat land nog verder te doen verslechtern. Europa steunt, zij het niet zonder enig aarzelen, de Amerikaanse versie, maar de Russen zijn niet van plan om het daarbij te laten.

Rusland steekt echter een beschuldigende vinger uit in de richting van de Oekraïense regering. De Russen staan met hun versie niet alleen, ze mogen rekenen op de steun van China. Dat China steunt namelijk de Russische versie van de MH17 crash. Blijkbaar heeft Obama er volgens Durden alle belang bij om Rusland de schuld in de schoenen te schuiven, kwestie van de relaties met dat land nog verder te doen verslechtern. Europa steunt, zij het niet zonder enig aarzelen, de Amerikaanse versie, maar de Russen zijn niet van plan om het daarbij te laten.