Maar plots kwam het bericht dat de Chinese accountants zich hadden vergist en dat het uitstaand bedrag aan probleemkredieten eerder in de buurt van 25% moest gesitueerd worden. Het ziet er naar uit dat de geschiedenis zich opnieuw zal herhalen.

China kan plots weer uit de kast komen met een recordbedrag aan probleemkredieten, zo vreest Paul Krake. Krake, de stichter van View from the peak: Macro Strategies, vreest dat de Chinese overheid de probleemkredieten opnieuw zal moeten overnemen, zoniet dreigt de bankensector te ontsporen.

Maar plots kwam het bericht dat de Chinese accountants zich hadden vergist en dat het uitstaand bedrag aan probleemkredieten eerder in de buurt van 25% moest gesitueerd worden. Het ziet er naar uit dat de geschiedenis zich opnieuw zal herhalen. China kan plots weer uit de kast komen met een recordbedrag aan probleemkredieten, zo vreest Paul Krake. Krake, de stichter van View from the peak: Macro Strategies, vreest dat de Chinese overheid de probleemkredieten opnieuw zal moeten overnemen, zoniet dreigt de bankensector te ontsporen.