Veel zal afhangen van de stappen die de Chinese overheid bereid zal zijn om te zetten, want de regering in Beijing heeft nog veel in de pap te brokken in zowel de economie als in het financieel systeem. Vooral de beslissingen genomen bij het begin van het proces zullen belangrijk zijn.

In de visie van Yao staat China momenteel financieel sterk genoeg om een ramp af te wenden, maar China kan nog jarenlang het risico op een financiële crisis met zich meeslepen. Toch zal China alles op alles moeten zetten om een implosie onder controle te houden.

Veel zal afhangen van de stappen die de Chinese overheid bereid zal zijn om te zetten, want de regering in Beijing heeft nog veel in de pap te brokken in zowel de economie als in het financieel systeem. Vooral de beslissingen genomen bij het begin van het proces zullen belangrijk zijn. In de visie van Yao staat China momenteel financieel sterk genoeg om een ramp af te wenden, maar China kan nog jarenlang het risico op een financiële crisis met zich meeslepen. Toch zal China alles op alles moeten zetten om een implosie onder controle te houden.