China is het Japans avontuur nog eens dunnetjes aan het overdoen, want in de jaren 90 deed zich hetzelfde fenomeen voor in de grote Japanse steden. Het is algemeen bekend hoe de situatie toen is afgelopen, de lucht ontsnapte uit de zeepbel met een instorting van de huizenprijzen tot gevolg.

Volgens Tyler Durden van Zero Hedge lijdt het weinig twijfel dat hetzelfde scenario zich nu ook in China aan het voltrekken is. Wanneer de man in de straat zich nog onmogelijk een huis kan veroorloven, kan het niet anders of de prijzen zijn gedoemd om te corrigeren.

China is het Japans avontuur nog eens dunnetjes aan het overdoen, want in de jaren 90 deed zich hetzelfde fenomeen voor in de grote Japanse steden. Het is algemeen bekend hoe de situatie toen is afgelopen, de lucht ontsnapte uit de zeepbel met een instorting van de huizenprijzen tot gevolg. Volgens Tyler Durden van Zero Hedge lijdt het weinig twijfel dat hetzelfde scenario zich nu ook in China aan het voltrekken is. Wanneer de man in de straat zich nog onmogelijk een huis kan veroorloven, kan het niet anders of de prijzen zijn gedoemd om te corrigeren.