De cijfers zijn afkomstig van de General Administration of Customs in Beijing. De raffinaderijen in China hebben hun productie opgedreven om tegemoet te komen aan de gestegen vraag.

De voorraden aan diesel zijn in november namelijk al voor de zevende maand op rij gedaald. Volgens de cijfers afkomstig van Xinhua News Agency bedragen nu nog 6,20 miljoen ton in plaats van 11,50 miljoen ton in februari.

Serene Lim, commodity strategist bij Australia & New Zealand Banking Group Ltd. in Singapore, wijst er op dat China morgen inflatiecijfers bekendmaakt. Wanneer die tegenvallen, kan de rente opnieuw worden verhoogd.

De cijfers zijn afkomstig van de General Administration of Customs in Beijing. De raffinaderijen in China hebben hun productie opgedreven om tegemoet te komen aan de gestegen vraag. De voorraden aan diesel zijn in november namelijk al voor de zevende maand op rij gedaald. Volgens de cijfers afkomstig van Xinhua News Agency bedragen nu nog 6,20 miljoen ton in plaats van 11,50 miljoen ton in februari. Serene Lim, commodity strategist bij Australia & New Zealand Banking Group Ltd. in Singapore, wijst er op dat China morgen inflatiecijfers bekendmaakt. Wanneer die tegenvallen, kan de rente opnieuw worden verhoogd.