Geruchten dat deze maatregelen zouden worden opgeheven naar aanleiding van de eerste prijsdaling in de vastgoedsector in 16 maanden werden zodoende geloochenstraft.

China Vanke Co. en Bank of China Ltd. waren opvallende dalers nadat de overheid nogmaals aankondigde dat de beperkende maatregelen strikt zullen nageleefd worden.

Zhang Ling, fondsbeheerder Shanghai River Fund Management Co, is van mening dat het onzin is om te verwachten dat de beperkende maatregelen al zo snel ingetrokken kunnen worden.

De Shanghai Composite steeg vorige week met 3,70% en dat was de sterkste stijging dit jaar. Die stijging had onder andere te maken met de hoop op het intrekken van de maatregelen. Dit jaar is de index al met 25% gedaald.

Geruchten dat deze maatregelen zouden worden opgeheven naar aanleiding van de eerste prijsdaling in de vastgoedsector in 16 maanden werden zodoende geloochenstraft. China Vanke Co. en Bank of China Ltd. waren opvallende dalers nadat de overheid nogmaals aankondigde dat de beperkende maatregelen strikt zullen nageleefd worden. Zhang Ling, fondsbeheerder Shanghai River Fund Management Co, is van mening dat het onzin is om te verwachten dat de beperkende maatregelen al zo snel ingetrokken kunnen worden. De Shanghai Composite steeg vorige week met 3,70% en dat was de sterkste stijging dit jaar. Die stijging had onder andere te maken met de hoop op het intrekken van de maatregelen. Dit jaar is de index al met 25% gedaald.