Dit weerhoudt de leiders niet van besprekingen over de investeringen en het opheffen van enkele handelsbeperkingen. China heeft voor $ 45 mrd aan exportdeals toegezegd, waarvan $ 19 mrd voor Boeing.

Een groot deel van deze deals waren al eerder aangekondigd, maar het geeft volgens Theodoor Gilissen Bankiers wel de intenties en enige verbetering van de relatie weer.

China zal ook nog eens $ 3 mrd in de VS investeren. De VS wil het aantal handelsbarrières dat het land wereldwijd heeft verminderen en daarmee de export verder bevorderen.

Dit weerhoudt de leiders niet van besprekingen over de investeringen en het opheffen van enkele handelsbeperkingen. China heeft voor $ 45 mrd aan exportdeals toegezegd, waarvan $ 19 mrd voor Boeing. Een groot deel van deze deals waren al eerder aangekondigd, maar het geeft volgens Theodoor Gilissen Bankiers wel de intenties en enige verbetering van de relatie weer. China zal ook nog eens $ 3 mrd in de VS investeren. De VS wil het aantal handelsbarrières dat het land wereldwijd heeft verminderen en daarmee de export verder bevorderen.