Goldman Sachs is dan ook van mening dat de vrees voor een harde landing van de Chinese economie overdreven is. China blijft namelijk de economische cijfers zo manipuleren dat ze blijven kloppen. Er wordt gestreefd naar een groei van het BBP met 7,50% en dan zal het BBP ook aan dat tempo groeien.

De economen van Goldman Sachs zijn dan ook van mening dat de economische cijfers die China bekendmaakt zonder meer als larie en apenkool beschouwd mogen worden. De centrale bank wordt als de Holy Spirit beschouwd, zeg maar de heilige geest, die er voor zorgt dat niemand zich in China zorgen hoeft te maken over de economie.

Goldman Sachs is dan ook van mening dat de vrees voor een harde landing van de Chinese economie overdreven is. China blijft namelijk de economische cijfers zo manipuleren dat ze blijven kloppen. Er wordt gestreefd naar een groei van het BBP met 7,50% en dan zal het BBP ook aan dat tempo groeien. De economen van Goldman Sachs zijn dan ook van mening dat de economische cijfers die China bekendmaakt zonder meer als larie en apenkool beschouwd mogen worden. De centrale bank wordt als de Holy Spirit beschouwd, zeg maar de heilige geest, die er voor zorgt dat niemand zich in China zorgen hoeft te maken over de economie.