Vincent Delawney van New Investment Company is van mening dat China nog wel even de olifant in de kamer zal blijven. Wat in de komende maanden met China zal gebeuren, zal van doorslaggevend belang zijn voor wat er in andere landen te gebeuren staat.

Op korte termijn is er grote onzekerheid over het lot van de Chinese economie, maar op lange termijn gelooft Delawney dat de Chinese economie kan blijven groeien. De welstand in het land neemt elk jaar toe, met een middenklasse die alsmaar groter wordt.

Vincent Delawney van New Investment Company is van mening dat China nog wel even de olifant in de kamer zal blijven. Wat in de komende maanden met China zal gebeuren, zal van doorslaggevend belang zijn voor wat er in andere landen te gebeuren staat. Op korte termijn is er grote onzekerheid over het lot van de Chinese economie, maar op lange termijn gelooft Delawney dat de Chinese economie kan blijven groeien. De welstand in het land neemt elk jaar toe, met een middenklasse die alsmaar groter wordt.