De cijfers worden nog indrukwekkender wanneer er rekening mee wordt gehouden dat de Chinese exportgerichte bedrijven moesten opboksen tegen een sterkere yuan. Er mag volgens Juvyns daarom in ieder geval van een goede prestatie worden gesproken.

China biedt nu opnieuw beleggingspotentieel, de kansen voor dit land liggen nu beter dan die van Brazilië of Rusland. Hierbij moet rekening worden gehouden met het feit dat de Chinese beurs over de afgelopen jaren zwak heeft gepresteerd en zodoende recht heeft op een inhaalbeweging.

De cijfers worden nog indrukwekkender wanneer er rekening mee wordt gehouden dat de Chinese exportgerichte bedrijven moesten opboksen tegen een sterkere yuan. Er mag volgens Juvyns daarom in ieder geval van een goede prestatie worden gesproken. China biedt nu opnieuw beleggingspotentieel, de kansen voor dit land liggen nu beter dan die van Brazilië of Rusland. Hierbij moet rekening worden gehouden met het feit dat de Chinese beurs over de afgelopen jaren zwak heeft gepresteerd en zodoende recht heeft op een inhaalbeweging.